.

Dashboard

Friday, 15 March 2013

SAYANG :*





tadaaaaaaa ! :* Hehehe 11 bulan tuh sayang . Ya Allah , sekejap nya rasa semua ni cepat berlaku :') Tengok dah 11 bulan , lagi berapa bulan je nak dekat setahun . Doakan kami kayy guys :) perlu jugak sokongan korang kan kan . Hehe x3


MUHAMMAD NAQIUDDIN B SHAHARUDIN *attention please* Haha , selamat ulang tahun sayang yang ke sebelas :* harap semua pengorbanan sayang dapat dihalalkan dunia & akhirat. Bby tak mintak apa apa pun darpada sayang , just a love from you .Bby perlukan tu je sayang 24 hours . Hehe can you give me , honey ? :) Hehe nvm sayang ,hati bby nie tetap ade seorang je lelaki yg cekap mencuri hati nie selama 2 hari :* Hehe terus cair la sayangg x) Bby juga nak mintak maaf  segala salah silap bby pd sayang , mungkin bby stress semenjak akhir2 ini pasal family sbb tu sayang jd tempiasnya kan :( heee bby takde maksud pun sayang . I'm sorry kay . Bby dah janji dah dgn diri bby sendiri yang bby akan ubah sikap dgn personal bby :* nak jd Ekin yg dulu , yang pemalu bila tanya pasal edit2 gambar . Hihi ! Ya Allah rindu sangat sangat mase tu sayang :'( semestinya lah kan bila kenangan manis bila diingat balik mesti rindu , senyum sorang2 . Aww <3 sho sweet sayang :)



|Kita dah 17 tahun kan sayang , SPM candidate's . Wow lagi beberapa bulan je :( Tahun depan tak nak masuk form six , Sayang nak masuk ke ? Hehe tak nak kan . Tahun depan bby ingat nak pergi belajar bahagian kulinari 3 bulan sebelum result SPM keluar . Ade masa tuh . Sayang mcm mana pulak ? Kita tak boleh dah main2 sayang . Nak kene fokuskan pelajaran juga . No facebook , No internet tp bukak jugak . Hahaha ! :3 Tapi bukak takde lah sampai ketagih kan sayang . Just a fun :) insyaAllah , kalau hubungan kita kekal lama tahun nie , mesti dapat setahun lebih kan sayang . Pecah rekod lah sayang kita nnt :D Hehe . Nnt kalau dapat result yang baik , kita masuk U sama sama tau sayang , Belajar sama sama , degree pun sama2 lah , Then nnt bila dah habis , sayang dapat kerja bagus , ada duit simpanan boleh masuk meminang bby :P Hehehe , boleh jumpa mama dengan abah cepat2 kan sayang . Bina masjid sama sama , Aww :') *sampai kesitu pulak dah* Hahahahaha tapi bila dapat bayangkan kan rasa mcm seronok sangat tau . Hihi nnt dapat kenal family masing2 kan kan :* 




EKIN <3 QIU  hehehe sayang , comel nyaa nama tuh . Secomel orangnya :* Fakta ye sayang , NAQIUDDIN COMEL , CUTE , HENSEM . Hahaha 1 set ye sayang . Sekranag pakcage baru tau . Dah3 shhhh jgn ubah lagi sayang . Dah tau kan ? Okay sayang simpan dalam hati . Jgn ckp at bby tau , sbb bby dah tau dulu . Muahh :* ILOVEYOUSOMUCHSAYANG :)