.

Dashboard

Saturday, 20 April 2013

On 1 YEARS :*

 
 
 


Jeng Jeng Jeng . Hehe dah setahun kan sayang :') Ya Allah mcm tak percaya sangat! hehe btw *HAPPY ANNIVERSARY MUHAMMAD NAQIUDDIN B. SHAHARUDIN* Awak friendly , awak caring pasal saya . Saya mintak sangat2 ye sayang , halalkan segalanya. Saya juga nak mintak maaf tau kalau ada salah silap yg mengecilkan hati awak sayang. Awak mesti tau kan sayang perangai saya mcm mana. Hehe kalau dah masuk air sama2 lagi kan sayang. Azam saya tahun nie nak fokuskan masa depan kita . Hahaha . Kita pun dah nak akhir dengan persekolahan kan kan kan :D Gambar kat atas tu especially untuk awak sayang *tau lah nama dia* xp Hahaha


Sepanjang setahun nie jugak kita banyak sangat bergaduh. Salah faham sana sini tapii tu semua cabaran dalam perhubungan , terima kasih sayang sbb awak boleh tahan dengan perangai saya. Dan masih juga boleh terima saya dalam hidup awak :') Bukan mudah kan nak bina ikatan selama setahun . Huhu ini sungguh mencabar.
 
 
 

BUKAK MATA LUAS-LUAS TAU SAYANG. TELITI BAIK-BAIK DAN JANGAN SENYUM SORANG-SORANG! MUAHH :*




Saya tengah bayangkan muka awak macam mana. Comel sangat :* Hahaha
 
 

Khas untuk awak sayang . Terima kasih banyak2 tau sayang. Always smile :')
 

Friday, 15 March 2013

SAYANG :*





tadaaaaaaa ! :* Hehehe 11 bulan tuh sayang . Ya Allah , sekejap nya rasa semua ni cepat berlaku :') Tengok dah 11 bulan , lagi berapa bulan je nak dekat setahun . Doakan kami kayy guys :) perlu jugak sokongan korang kan kan . Hehe x3


MUHAMMAD NAQIUDDIN B SHAHARUDIN *attention please* Haha , selamat ulang tahun sayang yang ke sebelas :* harap semua pengorbanan sayang dapat dihalalkan dunia & akhirat. Bby tak mintak apa apa pun darpada sayang , just a love from you .Bby perlukan tu je sayang 24 hours . Hehe can you give me , honey ? :) Hehe nvm sayang ,hati bby nie tetap ade seorang je lelaki yg cekap mencuri hati nie selama 2 hari :* Hehe terus cair la sayangg x) Bby juga nak mintak maaf  segala salah silap bby pd sayang , mungkin bby stress semenjak akhir2 ini pasal family sbb tu sayang jd tempiasnya kan :( heee bby takde maksud pun sayang . I'm sorry kay . Bby dah janji dah dgn diri bby sendiri yang bby akan ubah sikap dgn personal bby :* nak jd Ekin yg dulu , yang pemalu bila tanya pasal edit2 gambar . Hihi ! Ya Allah rindu sangat sangat mase tu sayang :'( semestinya lah kan bila kenangan manis bila diingat balik mesti rindu , senyum sorang2 . Aww <3 sho sweet sayang :)



|Kita dah 17 tahun kan sayang , SPM candidate's . Wow lagi beberapa bulan je :( Tahun depan tak nak masuk form six , Sayang nak masuk ke ? Hehe tak nak kan . Tahun depan bby ingat nak pergi belajar bahagian kulinari 3 bulan sebelum result SPM keluar . Ade masa tuh . Sayang mcm mana pulak ? Kita tak boleh dah main2 sayang . Nak kene fokuskan pelajaran juga . No facebook , No internet tp bukak jugak . Hahaha ! :3 Tapi bukak takde lah sampai ketagih kan sayang . Just a fun :) insyaAllah , kalau hubungan kita kekal lama tahun nie , mesti dapat setahun lebih kan sayang . Pecah rekod lah sayang kita nnt :D Hehe . Nnt kalau dapat result yang baik , kita masuk U sama sama tau sayang , Belajar sama sama , degree pun sama2 lah , Then nnt bila dah habis , sayang dapat kerja bagus , ada duit simpanan boleh masuk meminang bby :P Hehehe , boleh jumpa mama dengan abah cepat2 kan sayang . Bina masjid sama sama , Aww :') *sampai kesitu pulak dah* Hahahahaha tapi bila dapat bayangkan kan rasa mcm seronok sangat tau . Hihi nnt dapat kenal family masing2 kan kan :* 




EKIN <3 QIU  hehehe sayang , comel nyaa nama tuh . Secomel orangnya :* Fakta ye sayang , NAQIUDDIN COMEL , CUTE , HENSEM . Hahaha 1 set ye sayang . Sekranag pakcage baru tau . Dah3 shhhh jgn ubah lagi sayang . Dah tau kan ? Okay sayang simpan dalam hati . Jgn ckp at bby tau , sbb bby dah tau dulu . Muahh :* ILOVEYOUSOMUCHSAYANG :)

















Friday, 15 February 2013

10 month





Sayang , thank you so much for everything :* Hehehe 10 bulan dah kita . Mcm tak percaya je kan . Hehe Yela , setiap bulan update bby update pasal hari bahagia kita tau :) Hehe azam bby bulan nie , nak tgk sayang sihat je , sentiasa tersenyum , happening :) yelah kan kita selalu je bergaduh , bby tak nak lah mcm tu .bby nak yg kan terbaik utk hubungan kita boleh kan sayang ? :') pelbagai halangan , dugaan yg kita lalui tu semua mengingatkan kita betapa takutnya kehilangan orang yg kita sayang :') Hehe tapi yg penting bby tak nak kehilangan sayang mucuk nie . Hahah :P
Bby rase happy sangat2 dapat OTP dengan jejaka yg comel lagi cute nie . Hahaha dapat lepas kan rindu , lepas kan perasaan :') Heee satu je lagi dia tak tunaikan , iaitu MENYANYI :D. Hehehe bilalah nak dapat dgr dia nyanyi tanpa tgk lirik :3 hehehe tapi tak apa sayang janji sayang haapy ye :* Sebenarnya Ekin tak byk idea la nak update, tiba2 jadi low pulak otak Ekin nie. Haha :P
Ingat ye sayang , walapu apa pun rintangan , halangan yg cuba memerangkap kita tapi kita masih ade Allah SWT kan sayang :') jgn putus asa. Jage diri baik2 , kesihatan jaga & mata pun jaga tau . Hihi Muah :* ILOVEYOUSOMUCHSAYANG










Ditepi laut ade ikan Yu
Iloveyouuuu :D

Tuesday, 15 January 2013

9month

Hai guys , dah lama tak jenguk blog nie :) Dah lama jugak tak update . Macam2 halangan yg ada :) Hee tapi hari nie Alhamdulillah syukur sbb diberikan umur yg panjang utk meng-update pelbagai cerita2 manis , Tahun nie Ekin dah masuk 17 tahun . Wow so faster ! Tak rasa macam budak senior pun ada jugak . Hehehe maklumlah dah nak SPM *Buat-buat lupa*





Dear MUHAMMAD NAQIUDDIN B. SHAHARUDIN , Terima kasih untuk segala2 perngorbanan & kasih sayang yang awak berikan kpd saya. Cukup terharu membuatkan saya makin bertambah sayang at awak :) Walaupun kita pernah gaduh2 tapi itu semua membuatkan hubungan kita makin kekal dan bertambah kuat . Saya cukup2 bangga mempunyai teman hidup yg comel seperti awak . Bukan senang kan kita nak lalui semua nie . Banyak rintangan , halangan tapi kita masih kuat lalui semua nie . Thank you sayang :* nwm you tetap comel dihati I . Hehe ;)


9 Bulan ? nampak macam lama tapi bila kita betul2 sayang at seseorang , bg Ekin 9 bulan nie mcm 9 hari , Hehe sebab kita tak pernah rasa keseorangan , ada juga orang yang teman kita makan , teman tidur kan :) Lg best kalau dapat bf yang satu kepala dgn kita , masuk air sama2 . Hahaha mmg sweet . Susah skrg nak cari seseorang yg btol2 kita inginkan . Tapi bg Ekin senang la sbb tersangkut . Hahaha :P Maklumlah bak kata orang tu 2 hari dah tumbang . Hehe .










Heeeeee senyap2 sudah lah kan . Text nie yg Ekin bg dekat dia sempena anniversary kitaorang . Hanya "UCAPAN" pun dah cukup membuktikan yg Ekin makin bertambah sayang sayang sayang sayang dekat dia :D Hehehe tak macam dia topup RM10 bukan nak bagitau :P *Merajuk*




Ingat ye sayang walaupun kita tak pernah berjumpa , tak pernah bersua muka , dalam skype tu penah la . hehehe tapi perasaan kasih & cinta saya terhadap awak tak pernah kurang sayang :') Sekarang memang kita jauh tapi bila kita berdoa , minta restu dprd Allah , insyaAllah jodoh kita mesti ada. Hehehe :) banyak kan doa tau tau :P
Nak dapatkan NAQIUDDIN yg ini bukan senang ye . Hahaha dah la comel , manja , masuk air juga tau . Hahaha . Apa yg penting 'I Sayang You Sangat-Sangat' :*



ILOVEYOUSOMUCHSAYANG

              FROM : EKINCOMEL :*