.

Dashboard

Thursday, 14 June 2012

My Pic ^^

Assalamualaikum , Haii korang . Muahh I Love You :) Hehehe





Yg nie time kat surau dekat hospital . Nak lawat atuk Ekin la :) Snap-Za





 Pipi Ekin dah naikkk , Nmpak tak gebu dia tuh ! Hahaha Ashamed :p



 Time nie muka tgh sakit , pucat kan ? Haha abaikan la . yg penting senyumm :)






Btw Ekin Dahh Gemukkk laa ^^ Hahahaha Adoiii ! bye -,-

Birthday boy present ^___^

Asslamualaikum , Haii korang . amacam hari nie ? sihat tak ? Hee Ekin alhamdulillah , sihat ^^ . Haaa nie dah masok bulan 6 kan . Hehe , mst ade yg special kan ! huhu mmg ade pun :) Hari nie 14/6/2012 hari hari yg paling sweet bg Ekin dgn dia . Haha . okay sebenarnya malu nak cerita tapi apekan daya perasaan tak boleh simpan lama2 kene luahkan jugak kan . huhu . Haa berbalik kpd cerita , Ekin nak cerita kan hadiah ape yg Ekin bg dekat dia , agak biasa tapi hadiah nie cukup bermakna buat Ekin :) Hari nie hari khamis , 16/4 iaitu hari lahir bf Ekin . Hehe . yg ke-16 , Ekin ucapkan Selamat Hari Lahir Buat org tersayang . Semoga panjang umur , dimurahkan rezeki , sentiasa jadi anak yg baik , anak yg kuat dan yg paling pnting I Love You , Syg :*
. Ekin rase happy sgt sbb Ekin dah tunaikan janji janji Ekin dekat dia . Nak tau ape ? Ekin akn jadi org pertama wish birthday dia n Ekin nyanyikan lagu utk dia . Walaupun suara Ekin tade la merdu mana tapi Ekin ikhlas nyanyikan lagu demi org tersayang . Prinsip hidup Ekin satu je iaitu buat dia bahagia ^^ , Ekin nie tade la romantik mana mcm pompuan2 lain at luar sana . Hehehehehe . Tapi Ekin beruntung memiliki hati dia yg sgt mulia , I'll appreciate it :') . Tapi Ekin kesian dekat dia sbb time birthday dia , Hotlink tak bg dia call free . Tak tau la Hotlink nie jeles ke , dendam ke . mmg terseksa la dia . Adoii ! Haha . Gambar yg di atas tuh la birthday present dia , dari buah hati yg tersayang , dup dap dup dap , zzzz hahaha . Harga nye RM$$.$$ . (RAHSIA) . Mana boleh bg tau . Hehe . Tapi cantik tak cincin tuh  ? , Ekin tak pandai pilih cincin ;( . Btw juga first time Ekin bg present dekat bf . Sebelum nie Ekin nak bg tapi tak kesampaian . Kecewa jugak masa tuh . Hee tapi takpe , Ekin tak nak ingat balik kisah2 lama yg dah basi -,-" . Ekin dah simpan niat dalam hati Ekin akan bg jugak present dekat bf Ekin sendri . Heee . Biy , Semoga kehadiran mu mewarnai hidupku , walaupun jauh dimata tetapi dekat dihati ;D , Byee Assalamualaikum .