.

Dashboard

Monday, 16 July 2012

Memories Julai

Haii guys :D How are you today ? Ekin sihat hari nie sebab tuh Ekin boleh lagi meng-update blog nie , hehe . Ekin nak cerita pasal Anniversary Ekin & Bf Ekin (Qiu) selama 3 bulan :) Alhamdulillah . Ekin bersyukur ke hadrat Ilahi kerana Allah dah izinkan hubungan kami sampai sekrang , InsyaAllah untill Jannah :'> Kami mula membina hubungan pada 16 April 2012 , pada pukul 1:30 a.m. tgh2 pagi kan ? baru romantik -______- Hehe . Ekin dah tau dah mcm mane perangai dia, ade yg nakal , ade yg sweet , dia juga suka merajuk tau . Jgn main2 . Hehe Tapi bila dia pujuk Ekin , Ekin dah melting dulu :P Haha . Bagi Ekin la kan , Ekin tak pernah kekok bila ckp dgn bila , Ekin selesa ckp dgn bila . Tak mcm ex2 lain . Opsss ! Topic lain la pulak . Heee xD Ekin dah berpengalaman dah sebenarnya , so Ekin dapat agak mcm mane perasaan dia bile dia sedih , marah anyway Ekin tetap sabar & cube memberikan kata2 semangat dkt dia . Sebab Ekin dah janji dgn dia ape2 pun  terjadi Ekin takkan marah dia . Masalah kan boleh bincang baik2. betul tak ? Hee :> Malam semalam dia col Ekin sbb nak ucapkan Hari Anniversary kiteorang , Ekin rase nak menangis dekat situ sebab Ekin tak sangka cepat sgt hubungan kita berlalu menempuhi saat2 manis & pahit bersama , heeee jiwang la pulak -_- Lepas tuh dia pujuk Ekin jgn menangis , tapi bila dgr suara dia , lagi menangis la jawabnya . Haha , so melt :) lepas dah habis call , dia msj dia kata " Bby , ilove you syg , biy tau bby happy tapi jgn menangis yea syg :') sory kalau biy tak awk menangis" Dari situ , Ekin dapat rasekan betapa besarnya kasih syg dia utk  Ekin . Hee :'> Ekin pun reply " Ilove you biy :'( terima kasih kerana sudi jadi bf bby selama 3 bulan tanpa penat lelah biy.Terima kasih jugak sebab sudi terima kelemahan bby,Terima kasih juga sbb halalkan kasih syg biy , hati biy , jiwa raga biy utk kita,sekali lagi bby nak mintak maaf seandainya tutur kata bby ade menyinggung perasaan biy, bby mintak maaf seandainya bby jarang layan awak , bby bz dgn keje bby smpai abaikan awk syg, Bby rase bersyukur kpd Allah sbb tuhan dah hantar bidadari yg sgt comel utk menjaga bby yg nakal nie , Hehe :'> Sempena hari anniversary kita nie , bby nak buat permintaan. bby tak nak kehilangan awk :'< Bby tak nak awk sebut perktaan CLASH, awk lah insan yg paling bby syg , awk la tmpat bby mengadu, awk la tmpat bby bergurau, awk juga la tmpat bby meluahkan perasaan. Everthing with you syg . Heeee panjang kan ? boleh buat karangan nie . comfirm dpt A+ >.< hehe okay la saya hanya mampu ckp yg saya sygkan awk :'>