.

Dashboard

Wednesday, 7 December 2011

birthday abang

haa , nie lha abang saya yg bajet bajet macho tuu , kihkih . gurau sajee . hari ini ulang tahun hari jadi dia 7.12.2011 , hari rabu . nak tahu nama dia ? nama dia MOHD SYAFIQ RIDZUAN , just called SYAFIQ :)
sekarang dia dahh tua , 17 tahun da , lpas nieh da tade da skola skola okayy , huhu . abang saya nieh suka sgt buli buli saya , tahu lha saya nieh lemah kan . huhu , tapi best dapat gurau mcm tuhh , haha . nieh jea lha satu satu nye abang saya , my love brother :'D , anak sulong msti jadi contoh kat adik adik kan , TAPI dia ? ermmm :) boleh dikatekan mcm anak bongsu lha . hehe , sume ucapkan birthday kat abang macho nieh , baik budi hati nye . yeke ? abaikan jea . hohoo :O , kbye --'