.

Dashboard

Monday, 15 October 2012

6Month

     
Heyy korang semua yg jenguk blog Ekin nie terima kasih banyak2 tau. Hehe Sebenarnya Ekin busy sikit hari nie tapi takpelah ade jugak masa nak update blog kan . Heeee xD Eh2 korang agak2 Ekin nak update pasal apa ye ? :)
Haaaaaaaaa Ekin malas nak bg suprise lerhh , jum ikut Ekin baca blog nie sama sama tau . Hehe , hari nie Ekin cuti so ade lah masa nak update. Ekin nak kongsi dgn korang2 semua tentang hubungan Ekin dgn bf Ekin , Alhamdulillah kami still kekal sampai sekarang. Dah 6bulan rupanyaaaaaa , Hehe Ekin nak ucapkan HAPPY ANNIVERSARY TO MUHAMMAD NAQIUDDIN B SHAHARUDDIN. Awak tahu tak hubungan kita dah pertengahan tahun membuatkan saya rasa nak melompat tinggi2 . Haha.Awak tahu tak bila saya rindu saya dapat bayangkan awak at sebelah , saya peluk bantal kuat2.Haha , Bila saya terbayangkan awak senyum,saya pun suka senyum sorang2 . haha bukan gila tau :P Biasalah dah bercinta semua jd indah.Makan batu pun dikatakan gula-gula.Haha :D Apa yang penting saya nak awak tahu yg saya sayangkan awak sangat2 sayanggg :*



Heeee tadaaaaaa apakah benda ini ? -.- Ini lah ayat Ekin utk diaa.Haha Ekin takde la pandai sgt nak bg dia ayat2 jiwang.Tapi demi Anniversary kitaorang,Ekin sanggup bg dia ayat manis :) Baca lah kalau nak :P




Hehehehe ni ayat dia bg at Ekin . Comel kan kan ? Huhu dia kan ade je nama panggilan baru utk Ekin . Haha otak dia beli at mana la ekk.Haha.Tapi yg paling Ekin suka dia buat bentuk LOVE tu. Kreatiff nya dia :) Haha jgn puji sangat nnt dia baca kembang hidung dia. Hahaha :P

Hahaha orang kata bila bercinta semua nak sama , semua nak sepadan, haa ! tgk lah twitter Ekin dgn Bf Ekin nie , Hehe background atas tu msti ade nama Ekin, nama dia . Dia pulak pakai gmbar Ekin, Haha nama twitter  masing-masing tukar,Degisn pun sama . Hahaha :D


Facebook pulak cover photo yang sama.hehe.Ekin pilih cover photo tu tiba2 dia ikut.Hahaha dulu pakai gmbar lain skrg dah tukar sama-sama,Yang pening sekali relayy tuh MARRIED -.- Kitaorang belum khawin tapi acah-acah dah khawin :P hahaha




THIS !! Who's ? Hahaha untung la gambar dia terpampang jadi wallpaper at hp Ekin,Comel kan mamat nie. Eh ! Hahahaha bukan senang nak dapat gambar dia nih.Macam artis pulak :P heee Tau lah dia tak suka amik gambar tp bila suh bg gmbar.MasyaAllah liat jugak dia nie.Haha tapi nasib baik dia bg kalau tak musim guruh la nampak nya ;)



Gmbar yang atas sana tuh masa dia dah besar ,yang nie pulak gmbar masa dia kecik , heeee comel kan dia buat muka. Ekin sebernarnya geram tgk tgn dia tu mcm kepak ayam KFC :P Haha kalau tak dah lama kene gigit tuh . Hahaha agak2 umur dia masa nie berapa ekk ? Ekin pun tak tanya lg.Haha Taknak tahu pun ! Yang penting COMEL , Muahhhh Sayang Awak Selamanya :*