.

Dashboard

Wednesday, 6 June 2012

Teman Hidup Baruku ;)

Assalamualaikum , Hai dah lame jugak tak update at sini . Dah mcm tebuan dah . hahaha . Firstly , Ekin nak cerita pasal budakk comel yg paling Ekin sayang . Maybe korang ingat Ekin single kan , sbb Ekin jarang cerita dekat kwn2 yg Ekin dah jumpe pengganti baru . Selama nie Ekin senyap je pasal status Ekin . Tapi kali nie bukan lagi rahsia ^______^



















Ini gambar dia , Comel kan ? ade tahi lalat dan senyuman yg sgt manis . Hehehehe . Ekin nak cerita pasal dia semenjak dah jd milik Ekin skrg . hihihi Kami dah 1 Bulan 3 Minggu bersama menjalani hidup suka & duka sama2 , wah3 ! hehehe . Dekat Facebook dia nie Hot sgt , dekat twitter tak tau la plak , sbb tuh payah nak suruh dia call . Hahaha . Dah la rindu gile gile gile dekat dia , sampai Ekin sendri boleh jadi gile . Haha . Kami start couple pada 16 April 2012 dan Alhamdulillah , kami still sampai sekarang . Doakan kiteorang bahagia yea ;) Ehh ! Lupa pulak nak bg tau nama dia , heee . Nama dia Naqiuddin , tapi org panggil dia Mad ? Haha . Ekin sendiri pun tak pernah pnggil dgn pnggilan tuh . Umur dia 16 y/o . Same dengan Ekin ^___^ Hee . Dia baik , setia , sopan santun , dia pandai amik hati Ekin dan yg paling penting Ekin sayang sgt dekat dia . Dia berbeza sgt dgn lelaki lain . Dan juga berbeza sgt dgn ex-2 Ekin . Dia mudah mengalirkan airmata , dia juga pendengar setia Ekin bila Ekin marah , sedih , menangis mahupun gembira ;') , Mule2 dia mintak couple , Ekin jual mahal . Hehehe , sbb tuh Ekin da berpunya , takkan la nak terima kan mase tuh . Tapi tak tahu kenapa Ekin dah makin suka dekat dia sbb cara percakapan dia sangat manis dan sopan :) Ekin akui yg Ekin tak de la baik sgt , Tapi Ekin akan berusaha akan jd yg terbaik utk dia . Dia jugak selalu topupkan Ekin . Whoaaaaaaaa ! sangat beruntung , Hahaha . Selama nie Ekin je yg topup kan Bf . Kali nie Bf Ekin sendiri yg topupkan . Bukan Ekin gile topup tau . Sorry sikit ehh . hehe . Ekin just nak ucapkan terima kasih byk2 sebab dah byk habiskan duit utk Ekin sorg :* . Ekin suka kalau dia bg ayat manis . Ekin nie suka merajuk , tapi bile dia pujuk , OMG ! hati titew cair sangat . Hahaha . Ayat dia mmg pandai amik hati org . Walaupun nampak dia mcm pendiam tapi dalam hatinya ade taman tau . hehe . Actually , Birthday dia bulan 6 , Bulan nie la . hehehe . Mase birthday dia  , Ekin nak jadi org pertama yg wish birthday dia dan org pertama yg akan nyanyikan lagu utk dia . Hee . Ekin dah belikan dah present utk dia . utk pengetahuan semua la , Ekin tak pernah bg present dekat kekasih . percaya tak ? huhu . Kali nie Ekin nak simpan niat dalam hati yg Ekin akan bg persent dekat org tersayang . huhu . Walaupun harga present tuh mahal , tetapi bila dibandingkan dgn kasih sayang dia utk Ekin selama nie jauh lebih mahal . Dan Ekin berjanji Ekin akan jage hubungan Ekin sampai bile2 . InsyaAllah :) byeee ^___^