.

Dashboard

Tuesday, 15 January 2013

9month

Hai guys , dah lama tak jenguk blog nie :) Dah lama jugak tak update . Macam2 halangan yg ada :) Hee tapi hari nie Alhamdulillah syukur sbb diberikan umur yg panjang utk meng-update pelbagai cerita2 manis , Tahun nie Ekin dah masuk 17 tahun . Wow so faster ! Tak rasa macam budak senior pun ada jugak . Hehehe maklumlah dah nak SPM *Buat-buat lupa*





Dear MUHAMMAD NAQIUDDIN B. SHAHARUDIN , Terima kasih untuk segala2 perngorbanan & kasih sayang yang awak berikan kpd saya. Cukup terharu membuatkan saya makin bertambah sayang at awak :) Walaupun kita pernah gaduh2 tapi itu semua membuatkan hubungan kita makin kekal dan bertambah kuat . Saya cukup2 bangga mempunyai teman hidup yg comel seperti awak . Bukan senang kan kita nak lalui semua nie . Banyak rintangan , halangan tapi kita masih kuat lalui semua nie . Thank you sayang :* nwm you tetap comel dihati I . Hehe ;)


9 Bulan ? nampak macam lama tapi bila kita betul2 sayang at seseorang , bg Ekin 9 bulan nie mcm 9 hari , Hehe sebab kita tak pernah rasa keseorangan , ada juga orang yang teman kita makan , teman tidur kan :) Lg best kalau dapat bf yang satu kepala dgn kita , masuk air sama2 . Hahaha mmg sweet . Susah skrg nak cari seseorang yg btol2 kita inginkan . Tapi bg Ekin senang la sbb tersangkut . Hahaha :P Maklumlah bak kata orang tu 2 hari dah tumbang . Hehe .










Heeeeee senyap2 sudah lah kan . Text nie yg Ekin bg dekat dia sempena anniversary kitaorang . Hanya "UCAPAN" pun dah cukup membuktikan yg Ekin makin bertambah sayang sayang sayang sayang dekat dia :D Hehehe tak macam dia topup RM10 bukan nak bagitau :P *Merajuk*




Ingat ye sayang walaupun kita tak pernah berjumpa , tak pernah bersua muka , dalam skype tu penah la . hehehe tapi perasaan kasih & cinta saya terhadap awak tak pernah kurang sayang :') Sekarang memang kita jauh tapi bila kita berdoa , minta restu dprd Allah , insyaAllah jodoh kita mesti ada. Hehehe :) banyak kan doa tau tau :P
Nak dapatkan NAQIUDDIN yg ini bukan senang ye . Hahaha dah la comel , manja , masuk air juga tau . Hahaha . Apa yg penting 'I Sayang You Sangat-Sangat' :*



ILOVEYOUSOMUCHSAYANG

              FROM : EKINCOMEL :*