.

Dashboard

Friday, 15 February 2013

10 month





Sayang , thank you so much for everything :* Hehehe 10 bulan dah kita . Mcm tak percaya je kan . Hehe Yela , setiap bulan update bby update pasal hari bahagia kita tau :) Hehe azam bby bulan nie , nak tgk sayang sihat je , sentiasa tersenyum , happening :) yelah kan kita selalu je bergaduh , bby tak nak lah mcm tu .bby nak yg kan terbaik utk hubungan kita boleh kan sayang ? :') pelbagai halangan , dugaan yg kita lalui tu semua mengingatkan kita betapa takutnya kehilangan orang yg kita sayang :') Hehe tapi yg penting bby tak nak kehilangan sayang mucuk nie . Hahah :P
Bby rase happy sangat2 dapat OTP dengan jejaka yg comel lagi cute nie . Hahaha dapat lepas kan rindu , lepas kan perasaan :') Heee satu je lagi dia tak tunaikan , iaitu MENYANYI :D. Hehehe bilalah nak dapat dgr dia nyanyi tanpa tgk lirik :3 hehehe tapi tak apa sayang janji sayang haapy ye :* Sebenarnya Ekin tak byk idea la nak update, tiba2 jadi low pulak otak Ekin nie. Haha :P
Ingat ye sayang , walapu apa pun rintangan , halangan yg cuba memerangkap kita tapi kita masih ade Allah SWT kan sayang :') jgn putus asa. Jage diri baik2 , kesihatan jaga & mata pun jaga tau . Hihi Muah :* ILOVEYOUSOMUCHSAYANG










Ditepi laut ade ikan Yu
Iloveyouuuu :D