.

Dashboard

Saturday, 16 June 2012

Happy anniversary ke-2





Assalamualaikum , Hari nie Ekin nak cerita pasal Hari Anniversary Ekin yg ke 2 , Alhamdulillah , kami still sampai sekarang walaupun ribut taufan yg dtg . Hahaha ;p but yg penting kami bahagia sgt . Kepada my boyfriend , Ekin ucapkan terima kasih banyak2 sebab sudi menjaga Ekin tanpa mengenal erti penat lelah selama 2 Bulan  :') . Tanpa kasih sayang awak , siapa la saya , hehehe . Terima kasih jugak sebab da banyak habiskan duit utk Ekin sorg , walaupun terpaksa merempuh hujan panas ^^ Ilysm dear :) , walaupun dah 2 bulan bersama tapi rase mcm 2 tahun plak , hehehe . kenangan yg paling manis bg Ekin ialah masok air sama2  . Hahaha , walaupun msj dengan dia mmg Ekin suka tergelak sorg2 . Dia juga kanak2 riang . Dia kata dia tak reti marah , lagi bagus . Hahaha . Tapi kenangan yg paling pahit , Ekin penah kecewakan dia :( smpaikan dia minta clash dgn Ekin sndiri . Ekin tduh dia bukan2 . Ego kan Ekin ? Hehehe . Ekin juga nak minta maaf atas kesalahan yg penah Ekin buat yg boleh mengguriskan hati awk , mmg Ekin stress mase tuh , tapi tak bermakna Ekin benci , Ekin just nak kan perhatian , tuh je :) Ekin syg sgt2 dekat awk . Kalau ikutkan dgn awk la Ekin suka membazirkan airmata utk kita merasai suka duka bersama :') . Dia juga la Ekin bg present birthday dekat dia . Betapa beruntung memiliki awak , sayang <3 Hee . dan betapa takut nya kehilangan awak :'( Ekin janji Ekin akan jaga awk sampai bila2 . InsyaAllah . Doakan Ekin dgn Dia ye korang !!
<3 I LOVE YOU SO MUCH QIU KINDERJOY <3

Thursday, 14 June 2012

My Pic ^^

Assalamualaikum , Haii korang . Muahh I Love You :) Hehehe





Yg nie time kat surau dekat hospital . Nak lawat atuk Ekin la :) Snap-Za





 Pipi Ekin dah naikkk , Nmpak tak gebu dia tuh ! Hahaha Ashamed :p



 Time nie muka tgh sakit , pucat kan ? Haha abaikan la . yg penting senyumm :)






Btw Ekin Dahh Gemukkk laa ^^ Hahahaha Adoiii ! bye -,-

Birthday boy present ^___^

Asslamualaikum , Haii korang . amacam hari nie ? sihat tak ? Hee Ekin alhamdulillah , sihat ^^ . Haaa nie dah masok bulan 6 kan . Hehe , mst ade yg special kan ! huhu mmg ade pun :) Hari nie 14/6/2012 hari hari yg paling sweet bg Ekin dgn dia . Haha . okay sebenarnya malu nak cerita tapi apekan daya perasaan tak boleh simpan lama2 kene luahkan jugak kan . huhu . Haa berbalik kpd cerita , Ekin nak cerita kan hadiah ape yg Ekin bg dekat dia , agak biasa tapi hadiah nie cukup bermakna buat Ekin :) Hari nie hari khamis , 16/4 iaitu hari lahir bf Ekin . Hehe . yg ke-16 , Ekin ucapkan Selamat Hari Lahir Buat org tersayang . Semoga panjang umur , dimurahkan rezeki , sentiasa jadi anak yg baik , anak yg kuat dan yg paling pnting I Love You , Syg :*
. Ekin rase happy sgt sbb Ekin dah tunaikan janji janji Ekin dekat dia . Nak tau ape ? Ekin akn jadi org pertama wish birthday dia n Ekin nyanyikan lagu utk dia . Walaupun suara Ekin tade la merdu mana tapi Ekin ikhlas nyanyikan lagu demi org tersayang . Prinsip hidup Ekin satu je iaitu buat dia bahagia ^^ , Ekin nie tade la romantik mana mcm pompuan2 lain at luar sana . Hehehehehe . Tapi Ekin beruntung memiliki hati dia yg sgt mulia , I'll appreciate it :') . Tapi Ekin kesian dekat dia sbb time birthday dia , Hotlink tak bg dia call free . Tak tau la Hotlink nie jeles ke , dendam ke . mmg terseksa la dia . Adoii ! Haha . Gambar yg di atas tuh la birthday present dia , dari buah hati yg tersayang , dup dap dup dap , zzzz hahaha . Harga nye RM$$.$$ . (RAHSIA) . Mana boleh bg tau . Hehe . Tapi cantik tak cincin tuh  ? , Ekin tak pandai pilih cincin ;( . Btw juga first time Ekin bg present dekat bf . Sebelum nie Ekin nak bg tapi tak kesampaian . Kecewa jugak masa tuh . Hee tapi takpe , Ekin tak nak ingat balik kisah2 lama yg dah basi -,-" . Ekin dah simpan niat dalam hati Ekin akan bg jugak present dekat bf Ekin sendri . Heee . Biy , Semoga kehadiran mu mewarnai hidupku , walaupun jauh dimata tetapi dekat dihati ;D , Byee Assalamualaikum .

Wednesday, 6 June 2012

Teman Hidup Baruku ;)

Assalamualaikum , Hai dah lame jugak tak update at sini . Dah mcm tebuan dah . hahaha . Firstly , Ekin nak cerita pasal budakk comel yg paling Ekin sayang . Maybe korang ingat Ekin single kan , sbb Ekin jarang cerita dekat kwn2 yg Ekin dah jumpe pengganti baru . Selama nie Ekin senyap je pasal status Ekin . Tapi kali nie bukan lagi rahsia ^______^



















Ini gambar dia , Comel kan ? ade tahi lalat dan senyuman yg sgt manis . Hehehehe . Ekin nak cerita pasal dia semenjak dah jd milik Ekin skrg . hihihi Kami dah 1 Bulan 3 Minggu bersama menjalani hidup suka & duka sama2 , wah3 ! hehehe . Dekat Facebook dia nie Hot sgt , dekat twitter tak tau la plak , sbb tuh payah nak suruh dia call . Hahaha . Dah la rindu gile gile gile dekat dia , sampai Ekin sendri boleh jadi gile . Haha . Kami start couple pada 16 April 2012 dan Alhamdulillah , kami still sampai sekarang . Doakan kiteorang bahagia yea ;) Ehh ! Lupa pulak nak bg tau nama dia , heee . Nama dia Naqiuddin , tapi org panggil dia Mad ? Haha . Ekin sendiri pun tak pernah pnggil dgn pnggilan tuh . Umur dia 16 y/o . Same dengan Ekin ^___^ Hee . Dia baik , setia , sopan santun , dia pandai amik hati Ekin dan yg paling penting Ekin sayang sgt dekat dia . Dia berbeza sgt dgn lelaki lain . Dan juga berbeza sgt dgn ex-2 Ekin . Dia mudah mengalirkan airmata , dia juga pendengar setia Ekin bila Ekin marah , sedih , menangis mahupun gembira ;') , Mule2 dia mintak couple , Ekin jual mahal . Hehehe , sbb tuh Ekin da berpunya , takkan la nak terima kan mase tuh . Tapi tak tahu kenapa Ekin dah makin suka dekat dia sbb cara percakapan dia sangat manis dan sopan :) Ekin akui yg Ekin tak de la baik sgt , Tapi Ekin akan berusaha akan jd yg terbaik utk dia . Dia jugak selalu topupkan Ekin . Whoaaaaaaaa ! sangat beruntung , Hahaha . Selama nie Ekin je yg topup kan Bf . Kali nie Bf Ekin sendiri yg topupkan . Bukan Ekin gile topup tau . Sorry sikit ehh . hehe . Ekin just nak ucapkan terima kasih byk2 sebab dah byk habiskan duit utk Ekin sorg :* . Ekin suka kalau dia bg ayat manis . Ekin nie suka merajuk , tapi bile dia pujuk , OMG ! hati titew cair sangat . Hahaha . Ayat dia mmg pandai amik hati org . Walaupun nampak dia mcm pendiam tapi dalam hatinya ade taman tau . hehe . Actually , Birthday dia bulan 6 , Bulan nie la . hehehe . Mase birthday dia  , Ekin nak jadi org pertama yg wish birthday dia dan org pertama yg akan nyanyikan lagu utk dia . Hee . Ekin dah belikan dah present utk dia . utk pengetahuan semua la , Ekin tak pernah bg present dekat kekasih . percaya tak ? huhu . Kali nie Ekin nak simpan niat dalam hati yg Ekin akan bg persent dekat org tersayang . huhu . Walaupun harga present tuh mahal , tetapi bila dibandingkan dgn kasih sayang dia utk Ekin selama nie jauh lebih mahal . Dan Ekin berjanji Ekin akan jage hubungan Ekin sampai bile2 . InsyaAllah :) byeee ^___^