.

Dashboard

Monday, 9 April 2012

Adik

Assalamualaikum . Hai Guys ^^ . Ekin nak kenalkan at korang . Yang ini Adik Angkat kesayangan Ekin . huhu . Dalam byk2 Adik angkat , Dia sorg je yg tahan dgn Ekin sampai skrg . hihi . Ekin ade 15 adik angkat termasuk dia . Tapi yg lain tak tahan dgn Ekin , semua ikut kepala sndri je ;( Tapi Ekin bersyukur dapat jmpe Adik Ekin nie . hehe . Nama dia Muhammad Syahiran . Tak kesah la korang nak panggil ape , asalkan nama yg sedap di dengar sudah la kan ;) umur dia 15 tahun . setahun muda dgn Ekin . Dia hensem kan , comel lagi tuh . huhu . dia dah jadi adik angkat Ekin selama 2 bulan . lama gak tuh . Tak mcm yg lain , seminggu je dah tak tegur . mmm :| , anyway . Dia nie seorang pemalu , Tapi perangai naik hantu . hahaha :p , Kalo msj dia , mst nak menang tak nak kalah . huhu . Tapi Kami Bahagia <3

Something news


Hai semua , Sihat tak ? but the way , Ekin dah lama tak update blog nie . last update pun tahun lepas bulan 12 . huhu . lame nyerrr -.- . Tapi kali nie simpan niat dlm hati nak update balik :D . Dulu blog Ekin tak secantik blog korang . sekarang Ekin dah tempah org untuk mewarnakan balik blog ekin yg makin lama makin lusuh . huhu ^^ , Kenal tak sape org yg at atas tuh ? Dia dah lah baik . comell . dia suka tolong Ekin . hehehe . Nama dia NABIL ASYRAAF , umur 15 tahun , muda setahun je dgn ekin . hee ^^ , Dia lah yg Edit blog Ekin nie . comel kan . huhu . Ekin tak macam dia . pandai edit edit nih . Tapi Ekin bersyukur sgt sbb dia snggup tlg Ekin walaupun anytime dia bz je nak siapkan folio dia . huhu ;D . Okay lah  Bye guys ^_^