.

Dashboard

Saturday, 16 June 2012

Happy anniversary ke-2





Assalamualaikum , Hari nie Ekin nak cerita pasal Hari Anniversary Ekin yg ke 2 , Alhamdulillah , kami still sampai sekarang walaupun ribut taufan yg dtg . Hahaha ;p but yg penting kami bahagia sgt . Kepada my boyfriend , Ekin ucapkan terima kasih banyak2 sebab sudi menjaga Ekin tanpa mengenal erti penat lelah selama 2 Bulan  :') . Tanpa kasih sayang awak , siapa la saya , hehehe . Terima kasih jugak sebab da banyak habiskan duit utk Ekin sorg , walaupun terpaksa merempuh hujan panas ^^ Ilysm dear :) , walaupun dah 2 bulan bersama tapi rase mcm 2 tahun plak , hehehe . kenangan yg paling manis bg Ekin ialah masok air sama2  . Hahaha , walaupun msj dengan dia mmg Ekin suka tergelak sorg2 . Dia juga kanak2 riang . Dia kata dia tak reti marah , lagi bagus . Hahaha . Tapi kenangan yg paling pahit , Ekin penah kecewakan dia :( smpaikan dia minta clash dgn Ekin sndiri . Ekin tduh dia bukan2 . Ego kan Ekin ? Hehehe . Ekin juga nak minta maaf atas kesalahan yg penah Ekin buat yg boleh mengguriskan hati awk , mmg Ekin stress mase tuh , tapi tak bermakna Ekin benci , Ekin just nak kan perhatian , tuh je :) Ekin syg sgt2 dekat awk . Kalau ikutkan dgn awk la Ekin suka membazirkan airmata utk kita merasai suka duka bersama :') . Dia juga la Ekin bg present birthday dekat dia . Betapa beruntung memiliki awak , sayang <3 Hee . dan betapa takut nya kehilangan awak :'( Ekin janji Ekin akan jaga awk sampai bila2 . InsyaAllah . Doakan Ekin dgn Dia ye korang !!
<3 I LOVE YOU SO MUCH QIU KINDERJOY <3